Онлайн покера е бизнес за милиарди долари. Сайтовете предлагащи онлайн покер печелят като вземат процент от всяка една ръка. Най-големия сайт за 2010 има 200 000 - 300 000 заети места по масите, и всяко раздаване прибира по около 5% от парите на масата. Това е много по-добро от златна мина, диамантена мина или петролно находище. Няколко сървъра и милиарди печалби. Единственото, от което тези сайтове се нуждаят са - повече хора. Затова и единствените "безплатни пари"  в интернет са в покера.
Ето и един начин да вземете и вашия дял. Изпитан 100% аз и доста мои познати взеха по 50$ от тук -> вземи 50$
Трябва ви само една регистрация, след това се запознавате със правилата и някои прости стратегии и вече сте печеливш играч!! (Все пак вашите противници ще са пияни американци/немци/французи). За да се уверят че това е така, от сайтът ви дават да попълните един тест/изпит и ако го минете успешно, ще получите 50$ във някоя зала. Може би се питате , къде е уловката ? Ами уловка няма! За покер-залите или техните  афилиейти, няма значение дали сте печеливш или губещ игрч, те си вземат процент от парите на масата.Всъшност, винаги има печеливши и губещи играчи, независими дали играчите са добри слаби, Българи или Американици! Тук не играете срещу залата а срещу хора!
   Към момента, печелившите играчи са твърде малко.Наличието на печеливши играчи само по себе си е огромна реклама. Все пак губещите играчи се надяват да печелят. Колкото повече печеливши играчи познават, толкова по-голяма надежда ще имат! Затова и покер залите влагат доста пари в реклама.
Покера може да се сравни с игра на зарове. Нека си преставим че няколко човека хвърлят зарове и подред се хващат на басове помежду си:
"Хайде на бас, че аз хвърлих по-добри зарове!" За пияните хамериканци обаче по-добри зарове (от 2 зара по 6 примерно) НЕ Е нещо между 9-10/12 , а 7/12 и дори 6/12 . Това означава, че ако вие играете и залагате само с най - добрите си карти (което е логично и се очаква да се прави от всеки) ще играете срещу нетърпеливите и жадни за екшън играчи, с по слаби карти. А че покера не е хазарт, а игра на умения е доказано от това, че в Америка тя се води като спортна деиност. Играчите плащат данъци. Но най-доброто доказателство е, че едни и същи хора завършват в челните места на турнирите , като доста от тях са бивши шахматисти гростмайстори!


Освен тези 50$ можете да получите между 10$ и 100$ за препоръчан от вас приятел !! Нереално нали ? Неслучайно сайтове като арнена замунда вбокс и още много други избраха този сайт за свой партньор. Опитайте и вие!
?????? ?????